Friday, November 18, 2011

Family-Man Type



aku ingat aku pernah terbaca - dalam satu majalah parenting-kalau tidak silap mag pa&ma [tapi tak sure] interview yang dibuat terhadap seorang lelaki yang berstatus bapa dan dalam banyak-banyak statement dalam tu aku paling tersentuh bila bapa itu berkata [lebih kurang] 'saya paling suka bila melihat anak dan isteri saya tidur sebelah-menyebelah, itu adalah pemandangan paling indah yang saya pernah tengok kerana melihat wajah-wajah orang kesayangan saya dalam keadaan yang paling tenang dan aman'. Sampai sekarang aku ingat statement itu.

4 comments:

Edura Hanum said...

tersentuh hati bila ada laki ckp begitu.

Aki said...

err.. Imagine jap.. hm, ya lah.. so kiut and sweet kan the moment gitu.. ^_^.v..

fashla said...

hopefully my en.husband saying that kind of words...

NoRazUraShIma said...

sweetnyer