Tuesday, March 29, 2011

Maksud sebenar "In an Open Relationship"

Selama beberapa hari dilanda kemalasan yang teramat untuk menulis new posts walaupun ada beberapa entry tertangguh yang masih berstatus draft kerana tidak disudahkan, akhirnya hari in saya tertarik untuk berkongsi satu posting yang saya dapat selepas berblogwalking.

izoblog

Ini adalah berkenaan relationship status yang kita selalu lihat dalam Facebook, ada yang married - berkahwin dan tidak boleh diganggu-gugat,  ada yang single - Masih ada chance utk mengorat & ditackle  =), ada yang in a relationship - Sudah kena "Mark",  boleh tengok tapi tidak boleh kacau!, ada yang complicated = Masih tidak sure relationship statusnya, mungkin masih sibuk menackle atau ditackle atau hubungan yang sedang menghadapi ribut-petir dan taufan atau mungkin juga hubungan yang macam chipsmore "now you see, now you don't" dan..apa-apa ja lah...yg berkaitan & ada juga yang "in a n Open relationship"...haa, yang ini sebenarnya yang menarik sebab tidak ramai daripada kita yang mengetahui maksud sebenarnya, saya pun sama..jadi, pagi ini daripada melayan blues mengantuk di ofis saya pun merajinkan diri blogwalking kesana-kemari hingga sampailah terjumpa articles berkenaan. Sebenarnya saya pun tidak pasti apa maksud sebenar "in an open relationship" tapi saya serahkan kepada blogwalker yang membaca untuk berfikir dan menilai sendiri erti kenyataan tersebut DISINI

terpulanglah kepada pembaca sekelian.....


3 comments:

beaty said...

bah ada lagi orang dusun sini ni..bah Hai jua hhh...nanti sa selalu visit sini la ahhh..oke...

Eiba Issabella said...

Stju2... hehe

I am DiDa said...

@beaty
Hi...ya bah!..hahaha
thanks....=)