Friday, January 27, 2012

alamak! bukan saya....

Ramai yang tanya aku pasal entry lepas, pasal perenggan last aku tulis tu, kebanyakannya tanya berkias tapi ada seorang tu [adik aku] tanya direct, weh, laki ko buat hal ke?

Mula-mula bingung juga aku, sebab tak tahu pucuk pangkal tiba-tiba dia tanya gitu, bila aku tanya kenapa dia cakap sebab aku tulis macam tu dalam blog, hahaha....untuk pengetahuan sekelian, last paragraph tu takde kena mengena dengan hidup dan kehidupan aku, dulu mahupan saat aku menulis entry ini, hal esok aku tak tau. Itu urusan Allah.

Jadi, jangan salah faham ya, saya, laki dan anak-anak setakat ni, alhamdulillah.

3 comments:

Aki said...

terkontrobesi skijap ah sis.. :-p

Azeanthy Paiman said...

haha..its ok sis..sy x pnah expect pn fmly akak ada mslh..hehe.

fashla said...

hehehehe...nasib bukan kio..