Monday, May 21, 2012

diorang dah lepas - aku masih bertahan.

Petang tadi dapat perkhabaran rakan baik dah selamat bersalin anak perempuan melalui proses ceaser, syukur semuanya selamat. Minggu lepas pun ada kawan satu kolej bersalin anak lelaki, dalam  minggu yang sama ada x-ofismate bersalin anak lelaki juga, dua-dua mereka bersalin normal, masing-masing shared gambar baby dalam FB, tiba-tiba hati rasa cemburu sebab mereka dah lepas satu rintangan besar - melahirkan anak, sekurang-kurangnya rasa berdebar-debar dan sentiasa ternanti-nanti itu sudah lepas.

Yang aku, masih lagi dalam perjuangan ada lebih kurang 10 minggu lagi dan selagi belum sampai detiknya macam-macam hal boleh jadi, boleh jadi mudah boleh jadi sebaliknya, boleh jadi selamat dan boleh jadi juga tidak. Apapun, aku minta segala yang terbaik untukku nanti - mudah dan selamat. Tolong AMIN - kan sekali ye, semoga urusan aku dipermudahkan semuanya.

4 comments:

echaRierie said...

aminn ~
nda lm lg tue..hihi

Eyanz Azeanthy Paiman said...

today is the 1st day of Rajab's month. so i hope everything gonna be okey with you sis....may this month bring easily and happiness to u..=)

BOBOayeeN said...

..all the best to u..hope everything goes welll

ummiP3 said...

InsyaAllah Allah ppermudahkan segala urusan ko yer...amin...