Monday, October 3, 2011

Penat

Hujung minggu yang pack, tapi gembira sebab anak yang dua orang itu super happy, cuma mungkin kerana si adik yang badannya agak lemah, dia demam dan muntah tapi saya tahu dia juga berseronok. Lumrah, bila ada blog mesti mahu menulis tapi sayang idea terkekang, otak tidak mampu berfikir menganyam kata, biar jari tetap saja rajin ketuk-ketak.

Mungkin kerana penat dan letih, buat segala-galanya rasa lembab tapi, tidak apa, saya percaya bila idea datang ia tidak akan terhenti asal jangan saja saya yang berhenti. Hmmmm....

5 comments:

Aki said...

ho ho ho.. :-p.. Relax ba Kak.. besa la tu bila kita buat sesuatu,kita akan ambil masa yang satu lagi.. relax,take your time.. :-)

░♥si lampu neon♥░ said...

ramai orang demam batuk2 sekarang ni aduihh hampir berjangkit dah




jeng jeng jeng...
Resepi puding karamel power!
Sugar glider makan lipas la pulakk
Awek leggings marah !
Posisi menonggeng yoga

kay masingan said...

Rehat dulu....
jangan paksa diri dan minda..

Azeanthy Paiman said...

its ok sis..lama2 nti ada idea la tu...hehe.

Elih Japahar said...

Idea dtg ketika kita tak tau nak buat apa juga kan haha...:)