Friday, October 7, 2011

Gila-lah!

credit : Google
Kawan : hello, kau tau gila lah, tadi ai jumpa ex- boyfriend kau si xxx tu...ada perempuan bah sebelah dia..

Saya : ya kah? di mana?

Kawan : ya lah..dorang di xxx, rasany dia nampak ai juga tu sebab dorang bisik-bisik, siap jeling-jeling lagi tu perempuan...gilalah!

Saya : Cantik ka tu perempuan?  


Kawan : Biasa ja, tapi seksi gila tu perempuan bah, dia pakai one string ja..gila eh..

Saya : ooo...kan taste dia memang begitu, ngam lah tu.

Kawan : tapi gila eh, setiap kali nampak ai macam sengaja pula dorang berpeluk-peluk...

Saya : kau ni..biarlah bah diorang, dia pun mau happy juga tu.

Kawan : Nasib baik kau nda jadi kahwin sama dia kan, kalau tidak mesti kau pun sama gila macam dia tu..eeiii

Saya : Ya lah tu...saya ja lah yang gila...

Kawan : Aik? kau terasa kah ni?

Saya : GILA kau tidak terasa, dari tadi kau sebut gila ja tau! GILAAA!!!!! :D


6 comments:

Aki said...

ko tau ka.. si Akidal pun gila trus oh baca ni post.. :-p

nowriz said...

gila la! hihihi

kay masingan said...

hahahaha...GILA la...

Elih Japahar said...

Dari manalah kawan ko ni belajar cakap gila saja?...sy pun tension juga kalau cara bercakap mcm ni...hoho

beaty said...

gilaehh kalau begitu did...ada lagi kan ada orang ckap balik2 NI KALI lah..aalalallala

fashla said...

ni kali lah..kacak Gila story ia..