Saturday, August 20, 2011

Goodbye Shoutbox!

Hola Peeps!

Mungkin ada yang perasan saya sudah removed shoutbox..sorry, tapi saya terpaksa juga removed kan juga atas sebab-sebab spamming dan saya sendiri pun tidak suka, jadi kepada rakan-rakan bloggers sekelian, kepada para silent readers juga kepada blogwalker terutamanya, jangan bimbang kalau anda datang ke blog ini dan tidak tahu what to 'shout'..it's okay, kalau tak tahu nak komen apa saya terima sekiranya anda ambil keputusan untuk klik button merah bertanda X di atas sebelah kanan... :)

Walaubagaimanapun, kalau satu hari nanti saya mendapat firasat untuk memasang Shoutbox (SB), saya tidak akan segan-sila dan juga tidak akan teragak-agak untuk memunculkan kembali SB ini.

last but not least, LOVE U ALL bebeh!!

p/s : entry menunggu sahur...

5 comments:

Pink Diva™ said...

don't worry dear..takda SB..kat komen box ni pun bule vha juga..hehehe:)

Mamaleesya said...

mama scroll jugak semalam nak cari shoutbox tapi tak jumpe...hehe patut laa baru remove. Anyway komen kat sini pun ok jugee

Aemy Shamy said...

hi dida ^^
found you from Pink Diva :)
yeap sy pun rsa mcm nak remove shoutbox, sbb spam & sy pun jarang cek..hehe...tp xtau lg la..heee..

Elih Japahar said...

Tak pa..lagipun lebih suka drop komen entry drpa shoutbox tu :) nice blog...

kay masingan said...

kalau x ada shoubox..terus ko comment box lah

hehehe