Friday, December 23, 2011

suka-suka pagi Jumaat

Selalu kalau 'terserempak' dengan blog Uncle Gedek, mesti aku tengok background gambar sebelum aku nampak mulut dia yang agak senget tu..hehehe, tapi takpe senget pun macho kan.



Tapi, aku tak sangka pula rupanya bukan ankel seorang saja yang suka pose gitu, omputeh pun rupanya ramai juga punya minat sama maca ankel ni, tapi yang mamat mat salleh ni punya lagi hebat, full satu page tu muka dia, takde statement apa pun...


 bila lama-lama tengok, aku pula yang rasa nak muntah, mana taknya aku pandang dinding je nampak muka mamat omputeh ni, pandang meja pun nampak, pandang paper pun nampak, tadi pegi toilet pun nampak muka yang macam kat atas ni kat pintu toilet sambil nengok aku meneran, terusssssss tak jadi, cilaka!!!!

2 comments:

Woofer Storm said...

haahaa ayat last tu sy tak tahan sis..

#wa lari...

Azeanthy Paiman said...

waaa..post mengancam tu sis.hehe..