Wednesday, May 11, 2011

Bukan demam tapi Sakit Perut Exam!

Dear all...

Just a simple entry here...

Tak payah la saya cerita saya amik exam apa sebab saya nak cerita satu peristiwa terpenting yang belaku pada hari semalam...well...beberapa hari ini saya memang mengalami masalah perut..yang mana perut saya langsung tak stabil...ada saja karenahnya...dipendekkan cerita semalam, sebelum exam start saya dah pergi ke toilet awal-awal buang apa yang patut bagi mengelakkan konsentrasi menjawab tidak terganggu...*macam terrer ni..*


Then, awal-awal tu memang saya rasa lega dan dengan penuh bersemangat mencari jawaban kepada soalan...sejam pertama..i'm Good!!..saya yakin yang perut saya tidak akan buat hal...

Suddenly, about 15 minute after that..saya sudah merasa ada panggilan "hangit" di perut saya..cepat-cepat saya bangun dan ke toilet...maka selepas itu !!! bermulalah episod saya keluar masuk toilet..yang geram nya bila kali ketiga saya ke toilet seorang budak yang jaga exam tu terlalulah prihatin sampai boleh tanya saya lagi " akak, sakit perut ke?"...tau tak yang tanya tu budak lelaki! kebetulan pula saya memang duduk seat paling belakang bagi memudahkan pergerakan pantas saya setiap kali datangnya panggilan "hangit"....saya yg termalu alah menjawab laa.."hmmm..." tak tau nak cakap apa lagi...dalam hati cakap" apalah punya budak...nasib baik aku tengah amik exam, kalau tak memang sah-sah aku pelangkung muka kau!"

p/s :  mintak-mintak lah saya dapat pemeriksa yang murah hati boleh bagi markah lebih sikit...pray for me yaa!!!!

3 comments:

cik zureen said...

good luck yea.. hehe.. reen dah follow sini

beaty said...

wah good luck dida

DiDa Licious said...

@ cik zureen ~ Thank U!

@ Beaty ~ Thanx...pray for me!