Tuesday, July 19, 2011

Tegar

Howdy again!

Minggu lepas seorang teman se-ofis, juga kawan, juga blogger secara tidak sengaja berkata dia sedang mengintai smartphone samada Samsung Galaxy atau HTC sekurang-kurangnya, bagi memudahkan dia update blog. Saya tidak berkata apa-apa tapi dalam hati ada juga terdetik sebenarnya bila dengar dia berkata begitu. Kan mudah, mana-mana, bila-bila..boleh jee update blog. Pitt - lepas ni samsung ko yang ada tu let-go kat aku je, okeh!.. ;)

















p/s : Sedang berdoa dalam hati, minta-mintalah time saya tengah berjalan-jalan di luar tiba-tiba jatuh satu smartphone dari langit atas kepala saya. Aminn...

11 comments:

cik najihah said...

waa nak jugak huhu

Azeanthy Paiman said...

waaa...mahu jg sis..i am looking for new handphone now..

Dida LiciouS said...

@cik najihah Jom, doa ramai2 mana tau esok2 ada plak smartphone jatuh depan mata kan...

Dida LiciouS said...

@Azeanthy Paiman sis, sy nda..kwn sy yg mau berabis tu, saya pray smartphone jatuh dari langit ja ni...

ummiP3 said...

tu lah kan....amboi...nak jatuh dari langit..nanti ko balik Sabah...ko buka tingkap tau..mana tau ada hphone floating kat atas udara tu hehehehe

Dida LiciouS said...

@ummiP3 amin...harap2 nye masin lah mulut ko yee...

beaty said...

sa ada Ace ja ni...heheh tidak sa mampu beli yang over 1k..bh harap2 ada jatuh dari langit

nowriz said...

dida ba.. sy pun mo juga yang jatuh dari langit kalau bulih tu iphone4 la jangan yang china aa... hahaha

tapi angan2 sy mo beli tu xperia10mp ja..

sy ketawa dalam ati.. tahun lepas bulan 12 sy kasi kawan member beli xperia 10mp harganya rm1k.. baru minggu lepas adik sy beli rm400 seja.. hihi..

Dida LiciouS said...

@beaty jom! sama-sama doa ada smartphone jatuh dari langit skrg juga...

Dida LiciouS said...

@nowriz ya RM400 lagi? banyak mura sdh tu..yg penting no made in china ba kn?..haha

Abszeen Picco said...

jalan2 kat sini...nice blog post.

*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com